Big Five

1. Blijf nieuwsgierig

2. Volg je instinct

3. Leer van elkaar

4. Maak keuzes

5. Pas je aan

Na bijna drie jaar praten met initiatiefnemers van projecten en plannen, gemeenten, ondernemers en collega’s, ontdekken wat een baan als ambtenaar inhoudt, zoeken naar de grenzen en soms ook gewoon doen wat je moet doen, zijn we er uit. Met collega’s van wegen en kanalen, handhavers, ruimtelijke kwaliteit, natuur en milieu gingen we op safari in Diepenveen. Op zoek naar onze Big Five. Initiatiefnemers van de beweegroute aldaar lieten ons zien hoe je de openbare ruimte kan benutten om meer te bewegen. En onderweg vertelden de 4D makelaar, initiatiefnemers van Happy Life en Dag en Doen over hun projecten. Heb genoten van hun verhalen en van de vragen van mijn eigen collega’s. Van wie ik er veel nog niet eerder had ontmoet. Wil je meer weten over de Big Five? Let me know…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s