Relatie

Las afgelopen week dit artikelen nog eens terug. Mooi weergegeven maar…die kop bij het verhaal. Die zint me niet. Het gaat bij ons niet over ‘de’ burger en ‘de’ provincie. Burgers zijn unaniem en met een organisatie ben je niet in gesprek. Dit gaat over Rosalie, over twee Gerards en over mij. Het gaat over Cecile die er ook was en over Judith en Lidy. Met elkaar in gesprek, elkaar leren kennen, interesse tonen in elkaars passie, drijfveren en expertise. Hulp durven vragen, je kwetsbaar opstellen. We zitten niet met elkaar om tafel: we zijn in gesprek met elkaar. We creëren, tasten af en zien voor ons wat het kan zijn. En mooie omgeving is het wel, landgoed Schuilenburg in Hellendoorn. Dat dan weer wel.


Een reactie op “Relatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s